VÁŠ PŘÍSTAV
RYBÍCH
DOBROT

BLOG

Jaký je (a měl by být) rozdíl mezi celým tuňákem, kusy, filetami, kousky a drtí.
Jaký je rozdíl mezi tuňákem celým, kusy a kousky? Dozvíte se v našem článku!
Přečíst
Uzený losos se zakysanou smetanou podle Mirky aneb Lehčí už to nebude - 5 ingrediencí a 5 minut!
K slavnostním chvílím patří i dobré jídlo a mezi ně určitě patří chlazený, uzený losos Nekton. Stačí plátky jemného, růžového masa položit na talíř, k tomu nabídnout černý chleba nebo…
Přečíst
Pomazánky z rybiček
Když se řekne rybí pomazánka (pro nás jako děti i „rybičková pomazánka), člověku se nejčastěji vybaví některá z rodinných klasik ze sardinek. Svět pomazánek je ale velmi bohatý a rádi vám…
Přečíst

ZŮSTAŇTE S NÁMI V KONTAKTU

kromě klasických novinek z podmořského světa vám občas pošleme i speciální nabídku
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram